Tips Pilih Lori Pindah

Pilih lori yang betul untuk pindah juga penting agar barang kita tak rosak. Dalam lori itu tak perlu barang terlalu padat dan juga terlalu kosong. Jadi perlu pekerja yang mahir untuk menyusun barang dalam lori. Itu sebab Abg Kay nak bagi panduan memilih saiz lori untuk pindah rumah:

 

LORI 1 TAN

Sesuai untuk kegunaan memindahkan barang orang bujang. Contohnya orang yang duduk bilik sewa. Ada katil, almari, meja dan barang-barang dalam kotak.

 

LORI 3 TAN

Sesuai untuk kegunaan untuk memindahkan barang keluarga kecil dengan perabot yang sedikit dan barang-barang lain. Juga boleh untuk memindahkan barang dan perabot dari satu apartment. Tetapi barang untuk satu rumah juga boleh tapi mungkin ambil dua trip untuk angkut. Jadi lebih elok untuk terus mengambil lori yang lebih besar.

 

LORI 5 TAN

Sesuai untuk memindahkan barang dari 1 rumah teres 2 tingkat atau keluarga dengan anak lebih dari 3 orang. Dan juga kalau untuk pindah pejabat. Rumah banglo atau yang mempunyai perabot yang banyak dan besar memang perlu lori 5 tan.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan berkaitan dengan servis kami termasuk; Pindah Rumah, Pindah Pejabat, Penghantaran domestik, hantar kereta dan penyimpanan/pergudangan boleh Whatsapp kami di  019-204 7355 (Cik Iza) atau Call Pejabat Nizaf Mover 03-8958 0355 . Klik butang dibawah untuk whatsapp

WHATSAPP SEKARANG!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Open chat