Servis Pilihan Pindah Pejabat di Malaysia

Berpindah ke pejabat baru bukanlah suatu proses yang mudah. Ia melibatkan banyak tenaga kerana perlu mengemas banyak fail, peralatan komputer, perabot besar dan alatan pejabat yang lain. Terdapat banyak elemen dan jabatan yang perlu dipertimbangkan semasa pindah pejabat.

Sama ada pejabat anda nak berpindah dalam bangunan yang sama atau nak ke suatu lokasi yang lain dalam Malaysia, kami mempunyai kepakaran dan staff yang terlatih untuk membantu anda A-Z sehingga proses perpindahan selesai.

Tugas Nizaf Mover adalah untuk memberikan anda pengalaman pemindahan yang menyenangkan dan menjimatkan masa anda. Kami meliputi pelbagai jenis pemindahan yang pro untuk perniagaan dan pejabat komersial, dari saiz pejabat kecil ke penempatan korporat yang besar, kedai di pusat membeli-belah dan lain-lain jenis pengurusan.

 

Perkara utama dalam proses pindah pejabat adalah perabot besar yang perlu dibongkar dan dipasang semula. Pekerja Nizaf Mover mempunyai staff yang cekap dan terlatih menjalankan kerja permindahan dan pembungkusan. Perabot pejabat anda selamat di tangan pekerja-pekerja kami yang berpengalaman dalam memasang dan membuka perabot pejabat.

Pasukan kami berfungsi dengan cekap semasa proses pemindahan dengan membuka barangan di pejabat lama, membungkus semua barang-barang dan masuk dalam kotak dengan selamat, memindahkannya dengan selamat ke pejabat baru, kemudian memasang semula barang-barang itu di pejabat baru, dan akhirnya memastikan semua ini dilakukan dalam jangka masa yang dirancang atau dalam masa satu hari.

 

Mengapa anda perlu pilih pindah pejabat dengan Nizaf Mover?

– Kami ada staff yang terlatih dan cara packing kami sangat kemas. Dan ini terbukti dengan ramai customer kami sebelum ini sangat berpuas hati.

– Staff Nizaf Mover juga akan membuka dan pasang semula perabot besar. Sampah-sampah juga kami akan dibersihkan setelah perpindahan.

– Kami amat mementingkan kualiti. Dengan menggunakan tenaga kerja yang mahir dan lori bonded (lori tutup penuh) dapat menjaga barang anda dan urusan pindah pejabat akan lebih lancar.

– Mudah berurusan. Senang untuk berurusan dengan semua staff Nizaf Mover. Dari bahagian sales sehingga ke operation. Anda tidak akan stress.

 

SEBUT HARGA PINDAH PEJABAT NIZAF MOVER

Bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindah.

Saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah pejabat.

Bilangan pekerja-pekerja untuk tugasan pindah pejabat.

Bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke pejabat baru.

 

Bagaimana proses pemindahan pejabat kami?

  • Pertama, garis masa dan skop untuk pemindahan harus ditetapkan dalam pelan projek. Mulakan dengan merancang pelan penempatan pejabat.
  • Barang yang akan dipindahkan harus dibungkus ke dalam kotak. Kotak akan dilabelkan berdasarkan lokasi di pejabat baru.
  • Kami boleh menyediakan kemudahan simpanan sementara untuk barang jika diminta oleh pelanggan.
  • Pada tarikh yang dijadualkan, pasukan pindah pejabat kami yang akan mengangkut barang-barang ke lokasi baru, mungkin secara berperingkat bergantung pada jumlah bilangan barang yang perlu dipindahkan.
  • Di tempat pejabat baru, barang-barang akan diletakkan di lokasi yang betul mengikut label, dan kemudian ianya adalah akan dipasang semula seperti yang diperlukan.
  • Selepas berpindah, pasukan pindah pejabat kami masih sedia berada di pejabat baru untuk sementara untuk membantu anda jika anda memerlukan sebarang bantuan tambahan untuk membuka atau mengatur semula perabot atau untuk sebarang perkhidmatan pemindahan yang lain.

 

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan berkaitan dengan servis kami termasuk; Pindah Rumah, Pindah Pejabat, Penghantaran domestik, hantar kereta dan penyimpanan/pergudangan boleh Whatsapp kami di  019-204 7355 (Cik Iza) atau Call Pejabat Nizaf Mover 03-8958 0355 . Klik butang dibawah untuk whatsapp

WHATSAPP SEKARANG!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Open chat