Kena pindah ke Semenanjung? – Khas buat Kakitangan Kerajaan

Siapa lah yang gembira apabila terpaksa ditukarkan ke jabatan lain dan berjauhan dengan keluarga tersayang. Begitulah yang selalu dihadapi oleh kakitangan kerajaan seperti cikgu, doktor, askar dan polis. Demi meneruskan tanggungjawab yang dipegang ada yang perlu berpindah dan ditukarkan dari Semenanjung ke Sabah Sarawak dan sebaliknya.

Pening kepala nak pindah rumah ni. Penat lagi. Tetapi bayangkan lah anda boleh goyang kaki dan tidak akan ada masa untuk pening kepala tentang urusan perpindahan kerana Nizaf Mover & Logistics berpengalaman selama 15 tahun dalam industri logistik. Nak hantar kereta dan motor sekali pun boleh. Tak jadi masalah, boleh pindah rumah dan hantar kenderaan sekali.

Nizaf Mover sedia membantu memudahkan urusan pindah rumah dan akan memberikan servis yang terbaik. Perkhidmatan kami merangkumi perkhidmatan “Door to Door”. Nizaf Mover juga ada membuat penghantaran kereta selain barang-barang untuk dihantar ke seluruh Malaysia. Barang yg dihantar akan dipacking dengan kemas dan menggunakan kotak kami yang tebal dan berkualiti. Kami menawarkan pakej pindah rumah yang bersesuaian dengan barang-barang yang perlu dibawa.

Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd syarikat yg berstatus “Bumiputera” menawarkan “Marine Insurance” sekiranya berlaku kemalangan. Car Delivery Made Easy, Secure & Fast. Syarikat kami berdaftar dengan Kerajaan (Ada sijil MOF). Staff akan buat checklist untuk barang dan Kereta sebelum dihantar ke destinasi. Customer akan happy dengan kerja staff kami yang sangat berpengalaman dalam bidang ini.

Tak hairanlah kenapa servis kami menjadi pilihan No 1 kebanyakkan kakitangan kerajaan yang perlu berpindah.

Kelebihan menggunakan servis Nizaf Mover

Dokumen perlu disediakan

Bagi memudahkan urusan anda menguruskan pertukaran ini, saya cadangkan beberapa dokumen dan salinan fotostatnya disimpan dengan baik oleh anda dalam satu fail. Ini kerana, fotostat bagi dokumen penting ini banyak digunakan sepanjang berlangsungnya proses ini.

Antara dokumen penting tersebut adalah:

Dokumen-dokumen ini sekadar cadangan. Anda boleh tambah lagi senarai, jika merasakan ada lagi dokumen berkaitan yang diperlukan. Buat lah dalam beberapa salinan (5 salinan dah ok) bagi memudahkan kerja anda kemudian hari nanti. Jangan sampai nanti, dokumen penting tak dapat nak ditunjukkan semasa diminta, sebab fail dah naik kargo.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan berkaitan dengan servis kami termasuk; Pindah Rumah, Pindah Pejabat, Penghantaran domestik, hantar kereta dan penyimpanan/pergudangan boleh Whatsapp kami di  019-204 7355 ( Cik Liyana) atau Call Pejabat Nizaf Mover 03-8723 8755 .

Klik butang dibawah untuk whatsapp

WHATSAPP SEKARANG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat