Pindah Rumah bersama Nizaf Mover “Moving Serve In Style”

Kali ni saya nak buat rujukan ringkas berkenaan pindah rumah premium di area Semenanjung atau dari Semenanjung ke Sabah Sarawak.

Sudah ramai yang mengambil perkhidmatan pindah rumah dengan Nizaf Mover. Memang terbukti ramai yang berpuas hati dengan servis yang diberikan. Servis yang PREMIUM dengan HARGA yang BERPATUTAN. Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd yang berstatus Bumiputera sedia membantu memudahkan urusan perpindahan rumah yang paling “TIP TOP”. Staff2 yang sado ada untuk tolong urusan pindah memindah jadi MUDAH! CEPAT & TERJAMIN!

NIZAF MOVER & LOGISTICS SDN BHD menyediakan perkhidmatan pindah rumah dan penghantaran barang ke seluruh Malaysia. Kami menawarkan 2 PAKEJ PINDAH RUMAH yang boleh anda pilih:

[+] PAKEJ VVIP [MATERIAL + MANPOWER + LORI BONDED] dari RM1399 – Pakej yang paling ramai orang ambik sebab complete! Kerja semua staff-staff Abg Kay yang buat. Mudah urusan tak payah pening kepala nak kemas pindah semua. Start dari packing, ditambah pula dengan abang2 sado. Kalau tak cukup boleh tambah. Dan lori bonded untuk angkut barang pindah ke tempat yang baru. Material untuk pindah rumah seperti kotak, bubble wrap, corrugated, strecth film juga kami sediakan.

.

[+] PAKEJ GOLD [MANPOWER + LORI BONDED] dari RM799 – Ni kalau dah packing sendiri barang-barang nak pindah boleh la ambil pakej ni. Mana la tahu nak packing sendiri supaya lebih senang dan selesa kan. Abang Kay akan bagi staff yang sado untuk angkat barang-barang dan lori. Pakej ni ibarat separa penat la.

SEBAB KENAPA NIZAF MOVER MENJADI PILIHAN RAMAI?

  • Kami mempunyai lori bonded. Lori bertutup barang anda pun akan selamat daripada hujan dan panas.
  • Kami mempunyai staff yang terlatih. Barang akan dipacking supaya barang anda tidak rosak. Cara packing staff kami sangat kemas.
  • Kami ada kotak pindah rumah double layer. Terdapat dalam 3 saiz. Sesuai untuk digunakan semasa pindah rumah ikut kesesuaian barang.
  • Team Nizaf Mover yang peramah, mesra, pantas dan menepati masa.
  • Kami akan consult customer untuk memilih pakej pindah rumah yang sesuai dengan anda. Tahu nak pindah rumah ni pening kepala. Dengan kami anda tidak akan ada masa untuk sakit kepala.
  • Nizaf Mover & Logistics Sdn. Bhd. adalah syarikat yang berdaftar dengan MOF dan Petronas. Trusted company!
  • Syarikat Nizaf Mover sudah berpengalaman 15 tahun dalam bidang logistik.
  • Ibu pejabat Nizaf Mover berada di Kuala Lumpur. Dan cawangan pantai timur ada di Kuantan. Selain itu, ada cawangan di Johor dan juga Kota Kinabalu.

APA KEBAIKAN JIKA PINDAH RUMAH DENGAN NIZAF MOVER?

  • Barang-barang pindah rumah akan dijamin selamat sampai.
  • Kerja packing kami yang sangat kemas kerana barang pindah dibungkus oleh staff kami yang terlatih dan berpengalaman.
  • Kotak pindah rumah kami yang tebal dan berkualiti.
  • Proses pindah rumah anda jadi senang, mudah dan cepat.
  • Mudah berurusan dengan pihak kami.
  • Kami ada insurans untuk barang-barang semasa pindah rumah.
  • Servis premium pindah rumah pada harga yang sangat berpatutan.

APA KATA CUSTOMER TERHADAP NIZAF MOVER?

 

Banyak lagi review dan aktiviti boleh lihat di FB: Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd dan IG: @nizafmover

.

CUSTOMER HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY

.

Nak kami bantu anda untuk dapatkan pakej pindah rumah premium dengan harga yang berpatutan?

.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Boleh. Kereta boleh di hantar menggunakan kapal RORO (Roll On Roll Off). Kapal yang khas untuk kenderaan, harga lebih ekonomi berbanding dengan kos kontena dan barang-barang kecil seperti kotak-kotak boleh di masukkan dalam kereta tetapi risiko akan di tanggung oleh pelanggan. Pihak syarikat tidak bertanggungjawab atas kehilangan.

Team Sales akan hubungi pelanggan untuk beri sebutharga, jika bersetuju team Nizaf Mover akan packing barang-barang dan hantar ke warehouse untuk stuffing dalam kontena. Bila barang sampai di Port Kota Kinabalu, team Nizaf Mover akan masukkan ke dalam lori & hantar terus ke Semporna.

Kiraan dalam bentuk m3 ( meter padu). Cara kiraan ada (Panjang x Lebar x Tinggi (cm) / 1,000,000).  Contoh 100 x 100 x 100 cm / 1,000,000 = 1m3)

Kontena ada 20 kaki & 40 kaki. Harga untuk 20 kaki ke Sabah dari RM 5k++ dan 40 kaki dari RM 7k++. Untuk makluman lanjut boleh hubungi team sales kami http://www.wasap.my/60199915655

Penghantaran boleh menggunakan kapal Udara. Dalam 2-3 hari sampai. Kiraan utk volumetric weight ialah

(P x L x T (cm) / 6000)  Contoh 30 x 30 x 30 / 6000 = 4.5kg

Kenderaan terbahagi kepada 2 ( Passenger Car seperti Myvi, Honda City, Golf Gti) & ( Light Commercial seperti SUV & MPV Estima, Velffire, Hilux). Harga untuk Passenger Car dari RM 1,499++ dan Light Commercial RM 1,599++. Tempoh penghantaran dalam 5-7 hari sampai di Pelabuhan.

Frequently Asked Question

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pindah rumah di seluruh Semenanjung dan juga Sabah Sarawak.

Untuk mendapatkan kos, pihak kami perlu melihat terlebih dahulu berapa banyak barang yang perlu dibawa dan jarak antara rumah lama ke rumah baru.

Sila sediakan informasi seperti gambar-gambar barang yang perlu dipindahkan dan tarikh nak pindah rumah. Atau boleh terus hubungi team sales kami datang ke rumah anda untuk survey.

Boleh. Kereta boleh di hantar menggunakan kapal RORO (Roll On Roll Off). Kapal yang khas untuk kenderaan, harga lebih ekonomi berbanding dengan kos kontena dan barang-barang kecil seperti kotak-kotak boleh di masukkan dalam kereta tetapi risiko akan di tanggung oleh pelanggan. Pihak syarikat tidak bertanggungjawab atas kehilangan.

Hari pemindahan yang dibenarkan bagi yang nak berpindah dari condo ke condo ialah hari biasa sahaja. Ada juga sesetengah condo yang boleh pada hari Sabtu, itu pun separuh hari sahaja. Jadi, jika anda mahu pindah rumah pastikan anda sudah plan cuti anda siap-siap. Sebab pihak kami akan lakukan pemindahan pada hari yang anda pilih tersebut. Access untuk masuk ke rumah condo juga agak leceh.

Anda ada Pertanyaan?

Untuk lebih lanjut boleh hubungi Puan Azleen dari Nizaf Mover. Klik WhatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

Pindah Pejabat – Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd

Nizaf Mover adalah syarikat yang boleh dipercayai untuk anda pindah pejabat. Sama ada pemindahan dalam bangunan yang sama ke tingkat yang berbeza atau pindah semua barang pejabat seperti meja, komputer, perabot, fail dan banyak lagi ke lokasi bangunan yang baru.

Bagi pindah pejabat yang ada peti besi untuk diangkat ke pejabat baru pun kami boleh angkat. Kecekapan dan professionalisme menjadi keutamaan team Nizaf Mover bagi mengendalikan tugasan pemindahan pejabat. Pindah pejabat dengan Nizaf Mover & Logistics adalah pilihan terbaik.

Sudah banyak syarikat yang mengunakan servis Nizaf Mover untuk pindah pejabat. Antaranya MBSB, KPJ, IIUM dan salah satunya Kolej Komuniti. Servis yang diberi memang “tip top”. Dari A sampai Z semua team Nizaf Mover yang settlekan. Biar kami bantu anda untuk hilangkan stress masa pindah pejabat.

Mengapa perlu pilih Nizaf Mover untuk pindah pejabat anda?

Packing Kemas

Kami ada staff yang terlatih dan cara packing kami sangat kemas. Dan ini terbukti dengan ramai customer kami sebelum ini sangat berpuas hati.

Profesionalisme

Kami amat mementingkan kualiti. Dengan menggunakan tenaga kerja yang mahir dan lori bonded (lori tutup penuh) dapat menjaga barang anda dan urusan pemindahan akan lebih lancar.

Mudah Berurusan

Senang untuk berurusan dengan semua staff Nizaf Mover. Dari bahagian sales sehingga ke operation. Anda tidak akan stress.

Bagaimanakah kos pindah pejabat dikira?

Kos perkhidmatan pindah pejabat adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • Bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindah.
  • Saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah pejabat.
  • Bilangan pekerja-pekerja untuk tugasan.
  • Bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke pejabat baru.

Sebut harga

Saya nak mudahkan kerja anda untuk pencarian Syarikat yang anda boleh berurusan untuk mendapatkan sebut harga dan servis yang premium untuk pindah pejabat anda.

Boleh hubungi 0199800355 (Encik Syamir) dari Nizaf Movers. Boleh WhatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

Frequently Ask Questions

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pindah pejabat di seluruh Semenanjung dan juga Sabah Sarawak.

Sila sediakan informasi seperti gambar-gambar barang yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan pejabat. Atau boleh terus hubungi team sales kami datang ke pejabat anda untuk survey.

Ya, kami ada pakai LO. Syarikat kami juga berdaftar dengan MOF dan Petronas.

Ya, boleh. Anda boleh menyewa lori kami dari satu lokasi ke destinasi yang baru. Tetapi barang anda akan angkat sendiri masuk dan keluar dari lori.

Ya, kami juga menyediakan khidmat pembungkusan barangan (wrapping) untuk dihantar ke luar negara.

Anda ada Pertanyaan?

Untuk lebih lanjut boleh hubungi En Syamir dari Nizaf Mover. Klik WhatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan

Hantar Kereta ke Sabah Sarawak

Nizaf Mover & Logistics adalah ejen penghantaran kereta ke Sabah & Sarawak yang di percayai. Syarikat kami yang berstatus Bumiputera menawarkan Marine Insurance sekiranya berlaku kemalangan. Car Delivery Made Easy, Secure & Fast. Kami juga berdaftar dengan kerajaan (MOF) dan PETRONAS.  Perkhidmatan kami merangkumi perkhidmatan “Door to Door”. Sebelum penghantaran kereta staff akan buat checklist barang sebelum dihantar ke destinasi.

Kami ada cawangan di Kota Kinabalu & Kuching bagi proses penghantaran kereta yang lebih mudah.

Penghantaran kereta untuk bulan depan, sekarang boleh tempah slot. Apa untungnya kalau booking sekarang? Untungnya anda akan dapat harga special dan juga free gift. Dengan booking awal juga anda tak akan terlepas jadual kapal. Kami menawarkan harga yang menarik kepada anda. Harga special + free gift menanti anda.

6 Langkah Yang Perlu Dilakukan Untuk Hantar Kereta ke Sabah /Sarawak /Semenanjung

  • Cari maklumat Syarikat Penghantaran kereta (Pastikan yang trusted).
  • Dapatkan sebut harga dari Syarikat yang dipilih dari langkah pertama tadi.
  • Buat surat permohonan kepada Bank untuk pindahkan/hantar kereta.
  • Hantar dokumen berkaitan ke Bank.
  • Dapatkan surat kebenaran (Untuk hantar kereta) dari Bank.
  • Serahkan semua dokumen ke Syarikat Penghantaran kereta untuk urusan hantar kereta.

Persiapan Sebut Harga dan Dokumen Surat Menyurat

Sebut harga

Saya nak mudahkan kerja anda untuk pencarian Syarikat yang anda boleh berurusan untuk mendapatkan sebut harga dan servis yang premium untuk penghantaran kereta anda.

Boleh hubungi 0196998355 (Encik Arif) dari Nizaf Movers. Boleh WhatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

JenisHarga
MotorsikalRM750
Kereta Kompak/SedanRM1499
MPV/SUVRM1599

Apakah perkhidmatan kami?

🚢 Perkhidmatan Penghantaran Kereta 🚢

✔ Membuat perkhidmatan penghantaran kereta ke Sabah & Sarawak.

✔ Mengambil kereta customer di rumah (pick up service).

✔ Kereta akan dihantar ke rumah destinasi dengan selamat.

Apakah kebaikan kepada anda?

✔ Marine Insurance ditawarkan sekiranya berlaku kemalangan.

✔ Staff akan buat checklist kereta sebelum kereta dihantar.

✔ Car Delivery Made Easy, Secure & Fast.

✔ Syarikat berdaftar dengan MOF.

Dokumen yang diperlukan:

👉Salinan Mykad

👉Salinan geran kenderaan (depan/belakang)

👉Salinan penyata bank (jika belum habis bayar)

.

BOLEH CONTACT NOMBOR DI BAWAH:

Klik untuk Whatsapp : 60196998355

Klik untuk CALL : 0196998355

Frequently Ask Questions

Jawapan: Boleh. Kereta boleh di hantar menggunakan kapal RORO (Roll On Roll Off). Kapal yang khas untuk kenderaan, harga lebih ekonomi berbanding dengan kos kontena dan barang-barang kecil seperti kotak-kotak boleh di masukkan dalam kereta tetapi risiko akan di tanggung oleh pelanggan. Pihak syarikat tidak bertanggungjawab atas kehilangan.

Jawapan: Kenderaan terbahagi kepada 2 ( Passenger Car seperti Myvi, Honda City, Golf Gti) & ( Light Commercial seperti SUV & MPV Estima, Velffire, Hilux). Harga untuk Passenger Car dari RM 1,499++ dan Light Commercial RM 1,599++. Tempoh penghantaran dalam 5-7 hari sampai di Pelabuhan.

Ya, Sedan dan MPV lain harga.

  • Salinan Mykad
  • Salinan geran kenderaan (depan/belakang)
  • Salinan pelepasan bank (jika belum habis bayar) Dokumen penghantaran hanya perlukan

Belum, harga tidak termasuk insurans. Marine Insurance ditawarkan sekiranya berlaku kemalangan.

Anda ada Pertanyaan?

Untuk lebih lanjut boleh hubungi En Ariff dari Nizaf Mover. Klik WhatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

Hantar Barang ke Sabah Sarawak

4 Langkah Yang Perlu Dilakukan Untuk Hantar Barang ke Sabah /Sarawak /Semenanjung

  • Perlu asingkan barang terlebih dahulu yang mana hendak digunakan dan yang mana tak perlu.
  • Packing barang menggunakan kotak double layer, bubble wrap dan corrugated.
  • Labelkan barang dengan nama, tempat dan kalau barang jenis yang mudah pecah labelkan dengan ‘Fragile’.
  • Cari syarikat yang boleh dipercayai seperti Nizaf Mover & Logistics untuk menghantar barang ke Sabah & Sarawak.

 

Persiapan Sebut Harga dan Free Consultant

Saya nak mudahkan kerja anda untuk pencarian Syarikat yang anda boleh berurusan untuk mendapatkan sebut harga dan servis yang premium untuk hantar barang anda ke Sabah & Sarawak.. Harga dikira mengikut per M3 iaitu (panjang x lebar x tinggi) dan jarak dari destinasi lama ke destinasi yang baru. Anda perlu berurusan dengan team sales kami untuk lebih terperinci.

Boleh hubungi tel: 0103232300@http://www.wasap.my/0103232300 (Cik Syapikah) dari Nizaf Movers. Boleh call atau whatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan dengan hantar barang ke Sabah & Sarawak.

 

Mengapa anda perlu hantar barang ke Sabah/Sarawak dengan Nizaf Mover?

  • Kami ada staff yang terlatih dan cara kami sangat profesional dan ini terbukti dengan customer kami sangat berpuas hati.
  • Kami amat mementingkan kualiti. Dengan menggunakan tenaga kerja yang mahir dan lori bonded (lori tutup penuh) dapat menjaga barang anda dan urusan pemindahan akan lebih lancar.
  • Senang untuk berurusan dengan semua staff Nizaf Mover. Dari bahagian sales sehingga ke operation. Anda tidak akan stress.

 

Testimonial Pelanggan

  • Puji sangat dengan packaging! Kemas dan teratur. Servis cepat dan senang utk dirunding. Feedback pun cepat. Sangat puas hati.
  • Recommended untuk mereka yang nak berpindah.
  • Pengendalian barang yang cermat. Barang sampai dengan selamat. Terima kasih.
  • Tepati masa dan kondisi barang sampai dalam keadaan yang baik. Terbaik!
  • Servis terbaik penghantaran dari pintu ke pintu. Barang selamat sampai dalam keadaan baik. Terima kasih Nizaf Mover untuk servis hantar barang ke Sabah.

Maklumat lanjut berkenaan dengan hantar barang ke Sabah/Sarawak, atau hantar barang ke Semenanjung boleh tengok kat laman web Nizaf Movers www.nizafmover.com

Frequently Ask Questions

Jawapan: Boleh. Kereta boleh di hantar menggunakan kapal RORO ( Roll On Roll Off). Kapal yang khas untuk kenderaan, harga lebih ekonomi berbanding dengan kos kontena dan barang-barang kecil seperti kotak-kotak boleh di masukkan dalam kereta tetapi risiko akan di tanggung oleh pelanggan. Pihak syarikat tidak bertanggungjawab atas kehilangan.

Jawapan: Team Sales akan hubungi pelanggan untuk beri sebutharga, jika bersetuju team Nizaf Mover akan packing barang-barang dan hantar ke warehouse untuk stuffing dalam kontena. Bila barang sampai di Port Kota Kinabalu, team Nizaf Mover akan masukkan ke dalam lori & hantar terus ke Semporna.

Jawapan: Kiraan dalam bentuk m3 ( meter padu). Cara kiraan adalah

(Panjang x Lebar x Tinggi (cm) / 1,000,000).

Contoh 100 x 100 x 100 cm / 1,000,000 = 1m3)

Jawapan : Kontena ada 20 kaki & 40 kaki. Harga untuk 20 kaki ke Sabah dari RM 5k++ dan 40 kaki dari RM 7k++. Untuk makluman lanjut boleh hubungi team sales kami http://www.wasap.my/60199915655

Jawapan: Penghantaran boleh menggunakan kapal Udara. Dalam 2-3 hari sampai. Kiraan utk volumetric weight ialah

(Panjang x Lebar x Tinggi (cm) / 6000)

Contoh 30 x 30 x 30 / 6000 = 4.5kg

Jawapan: Kenderaan terbahagi kepada 2 ( Passenger Car seperti Myvi, Honda City, Golf Gti) & ( Light Commercial seperti SUV & MPV Estima, Velffire, Hilux). Harga untuk Passenger Car dari RM 1,499++ dan Light Commercial RM 1,599++. Tempoh penghantaran dalam 5-7 hari sampai di Pelabuhan.

Anda ada Pertanyaan?

Untuk lebih lanjut boleh hubungi Cik Syapikah dari Nizaf Mover. Klik WhatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

Hantar Motor ke Sabah Sarawak

Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd sedia membantu memudahkan urusan penghantaran dan akan memberikan servis yang paling TIP TOP. Perkhidmatan kami merangkumi perkhidmatan “Door to Door”. Kami juga ada membuat penghantaran motor selain kereta dan barangan untuk dihantar ke seluruh Malaysia.

 

Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd syarikat yang berstatus Bumiputera menawarkan Marine Insurance sekiranya berlaku kemalangan. Car Delivery Made Easy, Secure & Fast. Syarikat kami berdaftar dengan MOF. Staff akan buat checklist motor sebelum hantar motor ke destinasi. Customer akan happy dengan kerja staff kami yang sangat berpengalaman dalam bidang ini. Kami juga menawarkan harga yang sangat berpatutan.

 

Ada yang nak hantar motor dari Semenanjung ke Sabah Sarawak. Yang nak hantar motor ke Semenanjung dari Sabah Sarawak pun ada. Nizaf Mover sudah banyak hantar motor selain dari kereta. Kami juga pernah membuat penghantaran motor polis ke Sabah Sarawak dengan kuantiti yang banyak. Anda boleh untuk hantar motor balik ke kampung. Daripada membeli motor baru yang agak memerlukan kos yang lebih banyak. Jika baru beli motor di Semenanjung dan ingin hadiahkan kepada anak di Sabah atau Sarawak pun boleh. Sebab mungkin kalau beli motor di Sabah Sarawak harganya sedikit mahal.

 

Jom mana yang nak hantar motor Ysuku ke Ysuki tu dengan Nizaf Mover!

 

 

6 Langkah Yang Perlu Dilakukan Hantar Motor ke Sabah /Sarawak /Semenanjung

  1. Cari maklumat Syarikat Penghantaran kenderaan (pastikan yang boleh dipercayai).
  2. Dapatkan sebut harga dari Syarikat yang dipilih dari langkah pertama tadi.
  3. Buat surat permohonan kepada Bank untuk pindahkan/hantar motor.
  4. Hantar dokumen berkaitan ke Bank.
  5. Dapatkan surat kebenaran (Untuk hantar motor) dari Bank.
  6. Serahkan semua dokumen ke Syarikat Penghantaran kenderaan untuk urusan hantar motor.

 

 

Persiapan Sebut Harga dan Dokumen Surat Menyurat

Sebut harga

Saya nak mudahkan kerja anda untuk pencarian Syarikat yang anda boleh berurusan untuk mendapatkan sebut harga dan servis yang premium untuk penghantaran motor anda.

Boleh hubungi 0103232300 (Cik Syapikah) dari Nizaf Movers. Boleh terus klik sini

Cik Syapikah – www.wasap.my/60103232300 untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

 

Jom Hantar Motor Dengan Nizaf Mover!

FAQ

  • Motor & barang boleh di hantar sekali ke Sabah Sarawak ke?

Jawapan: Boleh. Motor boleh di hantar menggunakan kapal RORO ( Roll On Roll Off). Kapal yang khas untuk kenderaan, harga lebih ekonomi berbanding dengan kos kontena dan barang-barang kecil seperti kotak-kotak boleh di masukkan dalam kereta tetapi risiko akan di tanggung oleh pelanggan. Pihak syarikat tidak bertanggungjawab atas kehilangan.

  • Bagaimana nak hantar barang ke Semporna, Sabah dari KL?

Jawapan: Team Sales akan hubungi pelanggan untuk beri sebutharga, jika bersetuju team Nizaf Mover akan packing barang-barang dan hantar ke warehouse untuk stuffing dalam kontena. Bila barang sampai di Port Kota Kinabalu, team Nizaf Mover akan masukkan ke dalam lori & hantar terus ke Semporna.

  • Bagaimana kiraan untuk hantar barang ke Sabah?

Jawapan: Kiraan dalam bentuk m3 ( meter padu). Cara kiraan ada (Panjang x Lebar x Tinggi (cm) / 1,000,000).  Contoh 100 x 100 x 100 cm / 1,000,000 = 1m3)

  • Berapa kos 1 kontena?

Jawapan : Kontena ada 20 kaki & 40 kaki. Harga untuk 20 kaki ke Sabah dari RM 5k++ dan 40 kaki dari RM 7k++. Untuk makluman lanjut boleh hubungi team sales kami http://www.wasap.my/60199915655

  • Saya nak hantar keropok dalam 120kg dalam 6 kotak ke Miri, Sarawak. Caj kira macam mana?

Jawapan: Penghantaran boleh menggunakan kapal Udara. Dalam 2-3 hari sampai. Kiraan utk volumetric weight ialah                       (P x L x T (cm) / 6000)  Contoh 30 x 30 x 30 / 6000 = 4.5kg

  • Saya nak hantar 2 unit kenderaan Compact & Sedan serta barangan rumah ke Kuching,Sarawak. 

Jawapan: Kenderaan terbahagi kepada 2 ( Passenger Car seperti Myvi, Honda City, Golf Gti) & ( Light Commercial seperti SUV & MPV Estima, Velffire, Hilux). Harga untuk Passenger Car dari RM 1,499++ dan Light Commercial RM 1,599++. Tempoh penghantaran dalam 5-7 hari sampai di Pelabuhan.

 

Cara Packing Barang Pindah – Nizaf Mover

Cara packing Nizaf Mover memang kemas. Kami mempunyai staff yang memang terlatih untuk packing barang dan urusan perpindahan. Material yang diperlukan untuk packing ialah stretch film, bubble wrap, corrugated dan kotak. Barang-barang perlu dipacking supaya barang terjaga dan tidak rosak. Sofa, almari, peti ais dan perabot yang lain antara yang perlu dipacking.

Tak percaya? Anda perlu tengok sendiri dengan mengambil perkhidmatan pindah dengan Nizaf Mover. Barang dijamin selamat sampai dalam keadaan baik.

 

 

 

 

Kepakaran Nizaf Mover Dalam Bidang Logistik

Untuk makluman anda, staff operasi kami adalah staff yang terlatih dan berkemahiran dalam menjalankan aktiviti-aktiviti pemindahan dan penghantaran, pembungkusan yang teliti dan proses aktiviti yang sistematik membuatkan hampir keseluruhan pelanggan berpuas hati dengan servis kami. Jadi tunggu apa lagi, jom booking slot sekarang dan maklumkan kepada kawan-kawan yang sedang mencari servis pindah rumah & penghantaran ke Sabah Sarawak dengan harga yang berbaloi-baloi.
.
Tak reti nak packing barang?
Staff Nizaf Mover boleh packing kan. Kami menggunakan kotak, bubble wrap, tape dan corrugated untuk packing barang anda dengan kemas. Tidak kisah barang besar atau berkaca.💯 Barang2 anda pasti akan sampai dalam keadaan baik dan selamat.

PROMOSI HUJUNG TAHUN!!!
HANTAR BARANG + HANTAR KERETA KE SABAH & SARAWAK = PERCUMA 10 KOTAK

Nak Pindah Pejabat Baru?

Anda nak pindah pejabat rumah baru? Mesti memerlukan kotak kosong yang banyak untuk packing.

Sekarang tidak perlu dah nak cari kotak kosong atau kotak terpakai sebab boleh beli dengan kami je.

Nizaf Mover ada menjual kotak pelbagai guna yang berkualiti. Kotak kosong baru double layer yang tebal dan tahan lasak.

Selain itu, kami juga ada jual stretch film, bubble wrap dan tape.

Jika shipment ke Sabah Sarawak kalau pakai kotak Nizaf Mover dijamin barang sampai dengan selamat.

 

Nak beli kotak boleh walk in terus ke office Nizaf Mover: –

Beli kotak Serdang: No.46, Jalan Desa Serdang 5, 43300 Serdang, Selangor.

Beli kotak Kuantan: No.20, Jalan IM 3/2, Kawasan Perindustrian IM, 25200 Kuantan, Pahang.

 

Nak hantar barang semenanjung ke Sabah Sarawak boleh contact Cik Marlia – 019-939 0355.

Nak order kotak dalam kuantiti yang banyak boleh contact Cik Azleen – 019-982 2755.