Pindah Rumah : Nizaf Mover Pakej Lengkap & Dipercayai

Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd menyediakan servis pindah rumah yang lengkap dan berkualiti di Semenanjung atau dari Semenanjung ke Sabah Sarawak. Staff Nizaf Mover akan membungkus, mengangkut dan memindahkan barangan dan perabot anda. Kami mampu menguruskan pemindahan barangan pelbagai saiz dan skop yang disesuaikan dengan keperluan pindah rumah anda. Rundingan dan sebut harga juga diberikan secara percuma untuk anda memilih pakej pindah rumah yang sesuai. 

Sudah ramai yang mengambil perkhidmatan pindah rumah dengan Nizaf Mover. Memang terbukti ramai yang berpuas hati dengan servis yang diberikan. Servis yang LENGKAP dari A-Z dengan HARGA yang BERPATUTAN. Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd yang berstatus Bumiputera sedia membantu memudahkan urusan perpindahan rumah yang paling “ TIP TOP ”. Staff2 yang sado ada untuk tolong urusan pindah memindah jadi MUDAH! CEPAT & TERJAMIN!

NIZAF MOVER & LOGISTICS  menyediakan perkhidmatan pindah rumah dan penghantaran barang ke seluruh Malaysia. Kami menawarkan 2 PAKEJ PINDAH RUMAH yang sangat berbaloi untuk anda pilih:

Landed Property

High Rise Property

Mesti anda tertanya-tanya apa Yang membezakan pakej VIP dan GOLD. Perbezaannya adalah seperti berikut;

  • Pakej VIP

    Pakej yang paling ramai orang ambik sebab complete! Kerja semua staff-staff Abg Kay yang buat. Mudah urusan tak payah pening kepala nak kemas pindah semua. Start dari packing, ditambah pula dengan abang2 sado. Kalau tak cukup boleh tambah. Dan lori bonded untuk angkut barang pindah ke tempat yang baru. Material untuk pindah rumah seperti kotak, bubble wrap, corrugated, strecth film juga kami sediakan.

  • Pakej Gold

    Ni kalau dah packing sendiri barang-barang nak pindah boleh la ambil pakej ni. Mana la tahu nak packing sendiri supaya lebih senang dan selesa kan. Abang Kay akan bagi staff yang sado untuk angkat barang-barang dan lori. Pakej ni ibarat separa penat la.

" Nak Pindah Ingat Nizaf Mover "

KENAPA PILIH NIZAF MOVER?

  • Kami mempunyai lori bonded. Lori bertutup barang anda pun akan selamat daripada hujan dan panas.
  • Kami mempunyai staff yang terlatih. Barang akan dipacking supaya barang anda tidak rosak. Cara packing staff kami sangat kemas.
  • Kami ada kotak pindah rumah double layer. Terdapat dalam 3 saiz. Sesuai untuk digunakan semasa pindah rumah ikut kesesuaian barang.
  • Team Nizaf Mover yang peramah, mesra, pantas dan menepati masa.
  • Kami akan consult customer untuk memilih pakej pindah rumah yang sesuai dengan anda. Tahu nak pindah rumah ni pening kepala. Dengan kami anda tidak akan ada masa untuk sakit kepala.
  • Nizaf Mover & Logistics Sdn. Bhd. adalah syarikat yang berdaftar dengan MOF dan Petronas. Trusted company!
  • Syarikat Nizaf Mover sudah berpengalaman 15 tahun dalam bidang logistik.
  • Ibu pejabat Nizaf Mover berada di Kuala Lumpur. Dan cawangan pantai timur ada di Kuantan. Selain itu, ada cawangan di Johor dan juga Kota Kinabalu.

NIZAF MOVER PILIHAN DIPERCAYAI

Mudah berurusan & sedia membantu anda

Krew Operasi terlatih & berpengalaman

Material Packing yang berkualiti tinggi; barang anda dijamin selamat

Pelindungan Insurans bagi barang berharga anda (Pilihan)

Servis premium pada harga yang berpatutan

TESTIMONI PELANGGAN NIZAF MOVER

Alhamdulillah, pelanggan kami sangat berpuas hati dengan servis Team Nizaf Mover. 

4.9 Rating di Facebook & Google Review
4.8/5

Frequently Asked Questions (FAQ)

Boleh. Kereta boleh di hantar menggunakan kapal RORO (Roll On Roll Off). Kapal yang khas untuk kenderaan, harga lebih ekonomi berbanding dengan kos kontena dan barang-barang kecil seperti kotak-kotak boleh di masukkan dalam kereta tetapi risiko akan di tanggung oleh pelanggan. Pihak syarikat tidak bertanggungjawab atas kehilangan.

Team Sales akan hubungi pelanggan untuk beri sebutharga, jika bersetuju team Nizaf Mover akan packing barang-barang dan hantar ke warehouse untuk stuffing dalam kontena. Bila barang sampai di Port Kota Kinabalu, team Nizaf Mover akan masukkan ke dalam lori & hantar terus ke Semporna.

Kiraan dalam bentuk m3 ( meter padu). Cara kiraan ada (Panjang x Lebar x Tinggi (cm) / 1,000,000).  Contoh 100 x 100 x 100 cm / 1,000,000 = 1m3)

Kontena ada 20 kaki & 40 kaki. Harga untuk 20 kaki ke Sabah dari RM 5k++ dan 40 kaki dari RM 7k++. Untuk makluman lanjut boleh hubungi team sales kami http://www.wasap.my/60199915655

Penghantaran boleh menggunakan kapal Udara. Dalam 2-3 hari sampai. Kiraan utk volumetric weight ialah

(P x L x T (cm) / 6000)  Contoh 30 x 30 x 30 / 6000 = 4.5kg

Kenderaan terbahagi kepada 2 ( Passenger Car seperti Myvi, Honda City, Golf Gti) & ( Light Commercial seperti SUV & MPV Estima, Velffire, Hilux). Harga untuk Passenger Car dari RM 1,499++ dan Light Commercial RM 1,599++. Tempoh penghantaran dalam 5-7 hari sampai di Pelabuhan.

Frequently Asked Question

Untuk mendapatkan kos, pihak kami perlu melihat terlebih dahulu berapa banyak barang yang perlu dibawa dan jarak antara rumah lama ke rumah baru.

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pindah rumah di seluruh Semenanjung dan juga Sabah Sarawak.

Sila sediakan informasi seperti gambar-gambar barang yang perlu dipindahkan dan tarikh nak pindah rumah. Atau boleh terus hubungi team sales kami datang ke rumah anda untuk survey.

Ada. Kami ada pakej pindah rumah yang bersesuaian dengan kehendak anda.

Hari pemindahan yang dibenarkan bagi yang nak berpindah dari condo ke condo ialah hari biasa sahaja. Ada juga sesetengah condo yang boleh pada hari Sabtu, itu pun separuh hari sahaja. Jadi, jika anda mahu pindah rumah pastikan anda sudah plan cuti anda siap-siap. Sebab pihak kami akan lakukan pemindahan pada hari yang anda pilih tersebut. Access untuk masuk ke rumah condo juga agak leceh.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Hubungi Kami

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan berkaitan dengan servis kami termasuk; Pindah Rumah, Pindah Pejabat, Penghantaran domestik, penghantaran kereta dan penyimpanan/pergudangan boleh terus Call/Whatsapp kami di  019-204 7355 ( Cik Liyana) atau klik butang dibawah untuk whatsapp

WHATSAPP SEKARANG!

2 Replies to “Pindah Rumah : Nizaf Mover Pakej Lengkap & Dipercayai”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Open chat
1
Whatsapp Kami Sekarang!
Powered by