Pindah Pejabat – Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd

Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Nizaf Mover adalah syarikat yang boleh dipercayai untuk anda pindah pejabat. Sama ada pemindahan dalam bangunan yang sama ke tingkat yang berbeza atau pindah semua barang pejabat seperti meja, komputer, perabot, fail dan banyak lagi ke lokasi bangunan yang baru.

Bagi pindah pejabat yang ada peti besi untuk diangkat ke pejabat baru pun kami boleh angkat. Kecekapan dan professionalisme menjadi keutamaan team Nizaf Mover bagi mengendalikan tugasan pemindahan pejabat. Pindah pejabat dengan Nizaf Mover & Logistics adalah pilihan terbaik.

Sudah banyak syarikat yang mengunakan servis Nizaf Mover untuk pindah pejabat. Antaranya MBSB, KPJ, IIUM dan salah satunya Kolej Komuniti. Servis yang diberi memang “tip top”. Dari A sampai Z semua team Nizaf Mover yang settlekan. Biar kami bantu anda untuk hilangkan stress masa pindah pejabat.

KENAPA PILIH NIZAF MOVER?

PACKING KEMAS

Kami ada staff yang terlatih dan cara packing kami sangat kemas. Dan ini terbukti dengan ramai customer yang pindah pejabat dengan kami sebelum ini sangat berpuas hati.

PROFESSIONAL

Kami amat mementingkan kualiti. Dengan menggunakan tenaga kerja yang mahir dan lori bonded (lori tutup penuh) dapat menjaga barang anda dan urusan pemindahan pejabat akan lebih lancar.

MUDAH BERURUSAN

Senang untuk berurusan dengan semua staff Nizaf Mover. Dari bahagian sales sehingga ke operation. Anda tidak akan stress masa proses pindah pejabat.

KENAPA PILIH NIZAF MOVER?

  • Bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindah.
  • Saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah pejabat.
  • Bilangan pekerja-pekerja untuk tugasan pindah pejabat.
  • Bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke pejabat baru.

Saya nak mudahkan kerja anda untuk pencarian Syarikat yang anda boleh berurusan untuk mendapatkan sebut harga dan servis yang premium untuk pindah pejabat anda.

Boleh hubungi 0199800355 (Encik Syamir) dari Nizaf Movers. Boleh WhatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

Frequently Ask Questions

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pindah pejabat di seluruh Semenanjung dan juga Sabah Sarawak.

Sila sediakan informasi seperti gambar-gambar barang yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan pejabat. Atau boleh terus hubungi team sales kami datang ke pejabat anda untuk survey.

Ya, kami ada pakai LO. Syarikat kami juga berdaftar dengan MOF dan Petronas.

Ya, boleh. Anda boleh menyewa lori kami dari satu lokasi ke destinasi yang baru. Tetapi barang anda akan angkat sendiri masuk dan keluar dari lori.

Ya, kami juga menyediakan khidmat pembungkusan barangan (wrapping) untuk dihantar ke luar negara.

Contact Us!

Please feel free to contact us if you need any further information or assistance about our service. We also can be reached by email; enquiry@nizafmover.com or Call us; 03-89590755

Nizaf Mover Sales Representative

Related Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by