Pindah Pejabat – Nizaf Mover & Logistics Sdn Bhd

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Nizaf Mover adalah syarikat yang boleh dipercayai untuk anda pindah pejabat. Sama ada pemindahan dalam bangunan yang sama ke tingkat yang berbeza atau pindah semua barang pejabat seperti meja, komputer, perabot, fail dan banyak lagi ke lokasi bangunan yang baru.

Bagi pindah pejabat yang ada peti besi untuk diangkat ke pejabat baru pun kami boleh angkat. Kecekapan dan professionalisme menjadi keutamaan team Nizaf Mover bagi mengendalikan tugasan pemindahan pejabat. Pindah pejabat dengan Nizaf Mover & Logistics adalah pilihan terbaik.

Sudah banyak syarikat yang mengunakan servis Nizaf Mover untuk pindah pejabat. Antaranya MBSB, KPJ, IIUM dan salah satunya Kolej Komuniti. Servis yang diberi memang “tip top”. Dari A sampai Z semua team Nizaf Mover yang settlekan. Biar kami bantu anda untuk hilangkan stress masa pindah pejabat.

 

 

Mengapa perlu pilih Nizaf Mover untuk pindah pejabat anda?

 

Packing Kemas

Kami ada staff yang terlatih dan cara packing kami sangat kemas. Dan ini terbukti dengan ramai customer kami sebelum ini sangat berpuas hati.

 

Profesionalisme

Kami amat mementingkan kualiti. Dengan menggunakan tenaga kerja yang mahir dan lori bonded (lori tutup penuh) dapat menjaga barang anda dan urusan pemindahan akan lebih lancar.

 

Mudah Berurusan

Senang untuk berurusan dengan semua staff Nizaf Mover. Dari bahagian sales sehingga ke operation. Anda tidak akan stress.

 

 

 

Bagaimanakah kos pindah pejabat dikira?

Kos perkhidmatan pindah pejabat adalah bergantung kepada faktor-faktor berikut:

  • Bilangan dan saiz perabot dan barang-barang yang perlu dipindah.
  • Saiz lori yang diperuntukkan untuk mengangkut barang-barang untuk pindah pejabat.
  • Bilangan pekerja-pekerja untuk tugasan.
  • Bilangan trip perjalanan yang diperlukan untuk servis transport barangan ke pejabat baru.

 

Sebut harga

Saya nak mudahkan kerja anda untuk pencarian Syarikat yang anda boleh berurusan untuk mendapatkan sebut harga dan servis yang premium untuk pindah pejabat anda.

 

Boleh hubungi 0103232300 (Cik Syapikah) dari Nizaf Movers. Boleh WhatsApp untuk dapatkan sebut harga dan sebarang pertanyaan.

 

 

 

FAQ

Dimanakah lokasi yang Nizaf Mover buat untuk servis pindah pejabat?

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pindah pejabat di seluruh Semenanjung dan juga Sabah Sarawak.

 

Apakah maklumat yang perlu saya bagi untuk mendapatkan sebut harga pindah pejabat?

Sila sediakan informasi seperti gambar-gambar barang yang perlu dipindahkan dan tarikh pemindahan pejabat. Atau boleh terus hubungi team sales kami datang ke pejabat anda untuk survey.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Boleh. Kereta boleh di hantar menggunakan kapal RORO (Roll On Roll Off). Kapal yang khas untuk kenderaan, harga lebih ekonomi berbanding dengan kos kontena dan barang-barang kecil seperti kotak-kotak boleh di masukkan dalam kereta tetapi risiko akan di tanggung oleh pelanggan. Pihak syarikat tidak bertanggungjawab atas kehilangan.

Team Sales akan hubungi pelanggan untuk beri sebutharga, jika bersetuju team Nizaf Mover akan packing barang-barang dan hantar ke warehouse untuk stuffing dalam kontena. Bila barang sampai di Port Kota Kinabalu, team Nizaf Mover akan masukkan ke dalam lori & hantar terus ke Semporna.

Kiraan dalam bentuk m3 ( meter padu). Cara kiraan ada (Panjang x Lebar x Tinggi (cm) / 1,000,000).  Contoh 100 x 100 x 100 cm / 1,000,000 = 1m3)

Kontena ada 20 kaki & 40 kaki. Harga untuk 20 kaki ke Sabah dari RM 5k++ dan 40 kaki dari RM 7k++. Untuk makluman lanjut boleh hubungi team sales kami http://www.wasap.my/60199915655

Penghantaran boleh menggunakan kapal Udara. Dalam 2-3 hari sampai. Kiraan utk volumetric weight ialah

(P x L x T (cm) / 6000)  Contoh 30 x 30 x 30 / 6000 = 4.5kg

Kenderaan terbahagi kepada 2 ( Passenger Car seperti Myvi, Honda City, Golf Gti) & ( Light Commercial seperti SUV & MPV Estima, Velffire, Hilux). Harga untuk Passenger Car dari RM 1,499++ dan Light Commercial RM 1,599++. Tempoh penghantaran dalam 5-7 hari sampai di Pelabuhan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *