Kepakaran Nizaf Mover Dalam Bidang Logistik

Untuk makluman anda, staff operasi kami adalah staff yang terlatih dan berkemahiran dalam menjalankan aktiviti-aktiviti pemindahan dan penghantaran, pembungkusan yang teliti dan proses aktiviti yang sistematik membuatkan hampir keseluruhan pelanggan berpuas hati dengan servis kami. Jadi tunggu apa lagi, jom booking slot sekarang dan maklumkan kepada kawan-kawan yang sedang mencari servis pindah rumah & penghantaran ke Sabah Sarawak dengan harga yang berbaloi-baloi.
.
Tak reti nak packing barang?
Staff Nizaf Mover boleh packing kan. Kami menggunakan kotak, bubble wrap, tape dan corrugated untuk packing barang anda dengan kemas. Tidak kisah barang besar atau berkaca.💯 Barang2 anda pasti akan sampai dalam keadaan baik dan selamat.

PROMOSI HUJUNG TAHUN!!!
HANTAR BARANG + HANTAR KERETA KE SABAH & SARAWAK = PERCUMA 10 KOTAK

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on whatsapp
Share on Whatsapp
Share on twitter
Share on Twitter
Share on email
Share on Email

Leave a comment

8 Replies to “Kepakaran Nizaf Mover Dalam Bidang Logistik”

  1. Slmt ptg bos.saya nak tanya kalau nak pos kereta toyota avanza sebuah,almari dapur 4pintu 2buah,sofa 3,2,1,meja makan 4kerusi,peti ais 2pintu,mesin basuh 10kg,almari pakaian 3pintu.

  2. Assalamualaikum…mahu tau details berkaitan harga psotage brg ke sabah, berapa ye ikut kilo ke macam mana? No ws 0135179375

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by