Kotak Kuantan / Kotak Serdang

Share on facebook
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

========================

KELEBIHAN BELI KOTAK NIZAF

========================

 

[+] KOTAK DOUBLE LAYER

Kotak baru dari kilang yang tebal. Ramai yang suka kotak Nizaf sebab kotak Nizaf tebal. Memang tahan lasak!

 

[+] ADA PELBAGAI SAIZ

Terdapat pelbagai saiz. S, M, L dan lain-lain mengikut pilihan pengguna. Saiz S (48 x 35 x 35 cm) / saiz M (53 x 40 x 40 cm) / saiz L (53 x 53 x 53 cm). Banyak pilihan nak pilih yang mana sesuai untuk simpan barang.

 

[+] KOTAK PELBAGAI GUNA

Kotak recycle, kotak dokumen, custom made kotak pun ada. Tak perlu nak selongkar kat tempat buang sampah, cari kat belakang supermarket dah nak kotak. Boleh guna untuk pindah rumah, pindah office, simpan stok barang niaga dan banyak lagi. Barang akan lebih tersusun bila pakai kotak.

 

[+] SERVIS SIMPAN KOTAK YANG SELAMAT

Mesti tak cukup ruang untuk simpan kotak, stok barang bagi peniaga2 online ni kan? Kami ada sediakan servis utk smpn kotak2 anda di warehouse kami. Jangan risau! CCTV 24 jam beroperasi untuk jaga barang-barang anda.

 

===============================

Bagi orang yang berada di pantai timur boleh walk in terus ke office –

  • 20, Jalan IM 3/2, Kawasan Perindustrian IM, 25200 Kuantan, Pahang.

 

Untuk kawasan KL dan Lembah Klang –

  • 46, Jalan Desa Serdang 5, 43300 Serdang, Selangor.

 

 

 

 

Contact Us!

Please feel free to contact us if you need any further information or assistance about our service. We also can be reached by email; enquiry@nizafmover.com or Call us; 03-89590755

Nizaf Mover Sales Representative

Related Posts:

One Reply to “Kotak Kuantan / Kotak Serdang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat