Kotak Kuantan / Kotak Serdang

========================

KELEBIHAN BELI KOTAK NIZAF

========================

 

[+] KOTAK DOUBLE LAYER

Kotak baru dari kilang yang tebal. Ramai yang suka kotak Nizaf sebab kotak Nizaf tebal. Memang tahan lasak!

 

[+] ADA PELBAGAI SAIZ

Terdapat pelbagai saiz. S, M, L dan lain-lain mengikut pilihan pengguna. Saiz S (48 x 35 x 35 cm) / saiz M (53 x 40 x 40 cm) / saiz L (53 x 53 x 53 cm). Banyak pilihan nak pilih yang mana sesuai untuk simpan barang.

 

[+] KOTAK PELBAGAI GUNA

Kotak recycle, kotak dokumen, custom made kotak pun ada. Tak perlu nak selongkar kat tempat buang sampah, cari kat belakang supermarket dah nak kotak. Boleh guna untuk pindah rumah, pindah office, simpan stok barang niaga dan banyak lagi. Barang akan lebih tersusun bila pakai kotak.

 

[+] SERVIS SIMPAN KOTAK YANG SELAMAT

Mesti tak cukup ruang untuk simpan kotak, stok barang bagi peniaga2 online ni kan? Kami ada sediakan servis utk smpn kotak2 anda di warehouse kami. Jangan risau! CCTV 24 jam beroperasi untuk jaga barang-barang anda.

 

===============================

Bagi orang yang berada di pantai timur boleh walk in terus ke office –

  • 20, Jalan IM 3/2, Kawasan Perindustrian IM, 25200 Kuantan, Pahang.

 

Untuk kawasan KL dan Lembah Klang –

  • 46, Jalan Desa Serdang 5, 43300 Serdang, Selangor.

 

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan berkaitan dengan servis kami termasuk; Pindah Rumah, Pindah Pejabat, Penghantaran domestik, hantar kereta dan penyimpanan/pergudangan boleh Whatsapp kami di  019-204 7355 ( Cik Liyana) atau Call Pejabat Nizaf Mover 03-8723 8755 .

Klik butang dibawah untuk whatsapp

WHATSAPP SEKARANG!

One Reply to “Kotak Kuantan / Kotak Serdang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat