Kotak Kuantan / Kotak Serdang

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

========================

KELEBIHAN BELI KOTAK NIZAF

========================

 

[+] KOTAK DOUBLE LAYER

Kotak baru dari kilang yang tebal. Ramai yang suka kotak Nizaf sebab kotak Nizaf tebal. Memang tahan lasak!

 

[+] ADA PELBAGAI SAIZ

Terdapat pelbagai saiz. S, M, L dan lain-lain mengikut pilihan pengguna. Saiz S (48 x 35 x 35 cm) / saiz M (53 x 40 x 40 cm) / saiz L (53 x 53 x 53 cm). Banyak pilihan nak pilih yang mana sesuai untuk simpan barang.

 

[+] KOTAK PELBAGAI GUNA

Kotak recycle, kotak dokumen, custom made kotak pun ada. Tak perlu nak selongkar kat tempat buang sampah, cari kat belakang supermarket dah nak kotak. Boleh guna untuk pindah rumah, pindah office, simpan stok barang niaga dan banyak lagi. Barang akan lebih tersusun bila pakai kotak.

 

[+] SERVIS SIMPAN KOTAK YANG SELAMAT

Mesti tak cukup ruang untuk simpan kotak, stok barang bagi peniaga2 online ni kan? Kami ada sediakan servis utk smpn kotak2 anda di warehouse kami. Jangan risau! CCTV 24 jam beroperasi untuk jaga barang-barang anda.

 

===============================

Bagi orang yang berada di pantai timur boleh walk in terus ke office –

  • 20, Jalan IM 3/2, Kawasan Perindustrian IM, 25200 Kuantan, Pahang.

 

Untuk kawasan KL dan Lembah Klang –

  • 46, Jalan Desa Serdang 5, 43300 Serdang, Selangor.

 

 

 

 

Frequently Asked Questions (FAQ)

Boleh. Kereta boleh di hantar menggunakan kapal RORO (Roll On Roll Off). Kapal yang khas untuk kenderaan, harga lebih ekonomi berbanding dengan kos kontena dan barang-barang kecil seperti kotak-kotak boleh di masukkan dalam kereta tetapi risiko akan di tanggung oleh pelanggan. Pihak syarikat tidak bertanggungjawab atas kehilangan.

Team Sales akan hubungi pelanggan untuk beri sebutharga, jika bersetuju team Nizaf Mover akan packing barang-barang dan hantar ke warehouse untuk stuffing dalam kontena. Bila barang sampai di Port Kota Kinabalu, team Nizaf Mover akan masukkan ke dalam lori & hantar terus ke Semporna.

Kiraan dalam bentuk m3 ( meter padu). Cara kiraan ada (Panjang x Lebar x Tinggi (cm) / 1,000,000).  Contoh 100 x 100 x 100 cm / 1,000,000 = 1m3)

Kontena ada 20 kaki & 40 kaki. Harga untuk 20 kaki ke Sabah dari RM 5k++ dan 40 kaki dari RM 7k++. Untuk makluman lanjut boleh hubungi team sales kami http://www.wasap.my/60199915655

Penghantaran boleh menggunakan kapal Udara. Dalam 2-3 hari sampai. Kiraan utk volumetric weight ialah

(P x L x T (cm) / 6000)  Contoh 30 x 30 x 30 / 6000 = 4.5kg

Kenderaan terbahagi kepada 2 ( Passenger Car seperti Myvi, Honda City, Golf Gti) & ( Light Commercial seperti SUV & MPV Estima, Velffire, Hilux). Harga untuk Passenger Car dari RM 1,499++ dan Light Commercial RM 1,599++. Tempoh penghantaran dalam 5-7 hari sampai di Pelabuhan.

One Reply to “Kotak Kuantan / Kotak Serdang”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *