Tips Pilih Lori Pindah

Pilih lori yang betul untuk pindah juga penting agar barang kita tak rosak. Dalam lori itu tak perlu barang terlalu padat dan juga terlalu kosong. Jadi perlu pekerja yang mahir untuk menyusun barang dalam lori. Itu sebab Abg Kay nak bagi panduan memilih saiz lori untuk pindah rumah:

 

LORI 1 TAN

Sesuai untuk kegunaan memindahkan barang orang bujang. Contohnya orang yang duduk bilik sewa. Ada katil, almari, meja dan barang-barang dalam kotak.

 

LORI 3 TAN

Sesuai untuk kegunaan untuk memindahkan barang keluarga kecil dengan perabot yang sedikit dan barang-barang lain. Juga boleh untuk memindahkan barang dan perabot dari satu apartment. Tetapi barang untuk satu rumah juga boleh tapi mungkin ambil dua trip untuk angkut. Jadi lebih elok untuk terus mengambil lori yang lebih besar.

 

LORI 5 TAN

Sesuai untuk memindahkan barang dari 1 rumah teres 2 tingkat atau keluarga dengan anak lebih dari 3 orang. Dan juga kalau untuk pindah pejabat. Rumah banglo atau yang mempunyai perabot yang banyak dan besar memang perlu lori 5 tan.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Hubungi Kami

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan berkaitan dengan servis kami termasuk; Pindah Rumah, Pindah Pejabat, Penghantaran domestik, penghantaran kereta dan penyimpanan/pergudangan boleh terus Call/Whatsapp kami di  019-204 7355 ( Cik Liyana) atau klik butang dibawah untuk whatsapp

WHATSAPP SEKARANG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Open chat